Actie! Neem of geef een proefabonnement 27,95

Actie!
Neem of geef een proefabonnement voor 27,95

Adverteren in Spiegel der Zeilvaart

Spiegel der Zeilvaart verschijnt 10 x per jaar en is in heel Nederland verkrijgbaar.

Adverteren naast redactionele pagina’s is al mogelijk vanaf het 1/12de formaat; startende ondernemers en zelfstandigen kunnen extra voordelig plaatsen in de veelgelezen sectie achterin het blad.

Neem contact op voor plaatsingen

Of stuur een mail via het onderstaande formulier.

Neem voor bijzondere plaatsingswensen als backcovers en pagina 2 naast de inhoudsopgave graag vroegtijdig contact op!

Spiegel der Zeilvaart 4/2024

Echt en authentiek sinds 1977

Grote en kleinere zeilschepen, nieuwe jachten, restauratieprojecten en zelfbouw, op zoet en zout water, van authentiek tot Spirit of Tradition – het komt allemaal aan bod in Spiegel der Zeilvaart. De Spiegel is Nederlands oudste watersporttijdschrift, maar bruist als nooit tevoren. Met als focus klassiek gelijnde schepen is elke editie een belevenis. Daarnaast publiceert Spiegel der Zeilvaart over de grote maritieme evenementen en wedstrijdzeilen en schrijven onze professionals over wat er op de (jacht)werven gaande is.

Doelgroep van het blad

Vrijwel alle Spiegellezers zijn booteigenaar. Dat weten we dankzij de unieke samenwerking van Spiegel der Zeilvaart met een aantal landelijke verenigingen. Het zijn eigenaren die hun schip koesteren en een aanzienlijk budget besteden om hun trots zo mooi mogelijk op het water te laten verschijnen. Een deel van de lezers vaart professioneel en is charterschipper. Zij hebben behoefte aan informatie over uiteenlopende zaken als communicatie- en navigatieapparatuur, veiligheidsmiddelen, motoren etc. De jachtschippers zijn

geïnteresseerd in onderhoud, zoals verven en lakken, antifouling, lopend en staand want, maar ook reisbestemmingen en apparatuur. Bijzonder is dat Spiegel der Zeilvaart niet alleen in Nederland wordt gelezen, maar ook in Duitsland en België.

Spiegel der Zeilvaart, met een oplage van ca. 10.000 exemplaren wordt bewaard, uitgeleend, van begin tot eind gelezen, hoog gewaardeerd en besproken. Logisch want als enige blad besteedt de Spiegel structureel aandacht aan bouw- en restauratieprojecten waarbij het gehele traject in beeld wordt gebracht. En regelmatig worden er updates gegeven van wat er gaande is binnen bedrijven in de branche.

Service voor adverteerders

Natuurlijk kunt u uw uitingen op de gebruikelijke manier bij ons aanleveren als gesloten pdf, met in achtneming van de formaten. Maar voor bedrijven die de mediaperikelen liever uit handen geven maken wij met plezier – en vaak kosteloos – een advertentie voor u op in onze studio. De tarieven ziet u hiernaast, de verschijningsdata staan op de achterzijde. Voor 2021 zullen ongeveer dezelfde data gelden.

© Spiegel der Zeilvaart 2021 | Privacybeleid | Voorwaarden | KVK: 56569599 | BTW: NL001796638837 | Bank: NL54RABO 0326 3406 45

Ontwerp en onderhoud door MKB Watersport